سوالی که خیلی ها از من می پرسند اینه که چجوری میتونن سئو کار بشن و با استفاده از سئو کسب درآمد کنن! امروز می خوام یک محتوای کامل و جامع بنویسم و جواب سئوال خیلی ها رو که از من می پرسن چگونه سئو کار شویم رو بدم. پس اگر تو هم دوست داری سئو کار بشی این مقاله رو بخون یا یه لینکش رو برای دوستات بفرست که با دقت بخوننش.
سئو کار چیست یا سئو کار کیست؟
خوب قرار شد قدم به قدم مراحل سئو کار شدن رو بهتون بگم. برای اینکه بتونید کار سئو رو شروع کنید باید بدونید وظایف سئو کار چیست؟ قرار نیست شما چند تا تکنیک یاد بگیرید و طبق همون سایت رو سئو کنید و توقع داشته باشید در نتایج گوگل نمایش داده بشه! برای اینکه بتونید سئو کار بشید باید بدونید که راه پر پیچ و خم و سختی رو پیش رو دارید. درسته درآمد سئو خیلی خوبه اما قطعا سختی هایی رو هم با خودش به همراه داره.
اولین قدم برای اینکه سئو کار شوید:
قبل از هر چیز باید صبور باشید. پس اگر می خواید سریع سایت رو در نتایج اول گوگل ببینید پیشنهاد می کنم سئو رو کنار بذارید و بچسبید به یادگیری گوگل ادوردز! من برای شما هم آموزشی در نظر گرفتم پس نگران نباشید و آموزشی گوگل ادوردز رو مطالعه کنید.
دومین قدم برای سئو کار شدن چیست؟
من بارها و بارها به کسانی که می پرسیدن چگونه سئو کار شویم گفتم باید ذهن خلاقی داشته باشید و نویسندگی رو تمرین کنید. ببینید شما اگه سال ها هم سابقه کار در حوزه سئو رو داشته باشید باز هم توی بعضی از پروژه ها باید آستین بالا بزنید و تولید محتوا کنید. تولید محتوا برای بعضی از کلمات کلیدی که سخت هستن و به سختی در نتایج گوگل نمایش داده میشن از دست یک نویسنده ساده برنمیاد. پس تا زمانی که خودتون نویسندگی رو بلد نباشید نمی تونید ایرادات کار نویسنده محتوا تون رو بگیرید. پس قبل از هر چیز سعی کنید تولید محتوا رو یاد بگیرید. منظورم از تولید محتوا فقط محتوای متنی نیست! محتوای پادکست، محتوای ویدیویی، محتوای تصویری و … هم باید بلد باشید. پس کار تولید محتوا رو دست کم نگیرید!
سومین اقدام برای سئو کار شدن
خوب هر چی جلوتر می ریم کار سخت تر و سخت تر میشه! غول مرحله بعدی سئو کار شدن هم بالا بردن دانش فنی تون هست. بله درسته که قرار نیست شما برنامه نویس فول استک باشید اما باید برخی از نکات مهم برنامه نویسی رو بلد باشید تا بتونید سایت رو مورد آنالیز فنی قرار بدید. سایت باید برخی از نکات مهم برنامه نویسی داخلش رعایت شده باشه. یه مثال بتونم بهتون بگم سرعت سایت هست! اگر کمی اطلاعات تون رو در زمینه سئو بالا برده باشید قطعا می دونید که سرعت سایت جزو مهم ترین عواملیه که بر روی سئو سایت شما تاثیر گذاره. پس باید سایت رو از نظر فنی و کد نویسی مورد بررسی قرار بدید و مشکلات سایت رو به بخش فنی منتقل کنید و از فنی تون بخواید مشکلات رو براتون برطرف کنه. اگه فکر می کنید این مرحله سخت ترین قسمت سئو کار شدنه پس بیاید ادامه مقاله تا بهتون بگم چی در انتظارتونه.
چهارمین غول سئو کار شدن چیست؟
خوب تا به اینجای کار ما فهمیدیم یه سئو کار خوب باید صبور باشه، محتوا نویس خوبی باشه و از دانش فنی خوبی هم برخوردار باشه. حالا در چهارمین مرحله باید بدونید که سئو نیاز به بروزرسانی داره. یعنی اگر شما فکر کردید با گذروندن یک دوره سئو می تونید سئو کار بشید باید بدونید که گوگل داره مرتب ربات هاش رو آپدیت می کنه و روز به روز داره به روز رسانی میشه. حالا روز به روز که واژه مناسبی نبود اما تقریبا ماهیانه گوگل داره آپدیت میده. دو تا از آپدیت های گوگل که خیلی معروفه دو بار در سال اتفاق می افته! دوست دارم خودتون یکم تحقیق کنید و تاریخ این دو تا آپدیت رو دربیارید. اگر تونستید خوشحال می شم توی کامنت ها باهام به اشتراک بذارید. خودم توی یکی از مقاله هام براتون نوشتم.
پنجمین غول یادگیری سئو
خوب از این مرحله به بعد سئو جذاب تر و جذاب تر میشه! حالا دیگه قراره با ابزارهای سئو بیشتر آشنا بشید. همون طوری که مکانیک ها با آچار و پیچ کار می کنن سئو کارها هم دو تا ابزار مهم دارن که خود گوگل اون ها رو در اختیار سئو کار ها قرار دادن. این دوتا ابزار جذاب چیزی جز سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس نیست. اگه می خوای بگی سئو کار هستی باید استفاده از این دوتا ابزار رو به خوبی بلد باشی. خیلی ها به اشتباه این دو رو جایگزین هم می کنن مثلا میگن من که سرچ کنسول رو بلدم پس دیگه نیازی به آنالیتیکس ندارم! این بزرگ ترین اشتباه بچه هایی هست که می خوان سئو رو یاد بگیرن. اگه می خوای سئو کار بشی این دوتا ابزار رو باید فول بلد باشی.
ششمین مرحله یادگیری سئو
خوب امیدوارم تا اینجای مقاله، مقاله چگونه سئو کار شویم براتون جذاب بوده باشه و خسته نشده باشید. حالا می رسیم به ششمین قسمت از سئو که من خیلی دوستش دارم. اینجا دیگه جای سئو داخلی و سئو تکنیکال سایت نیست. در واقع تا این مرحله باید کل تکنیک ها و لینک داخلی هات رو کامل انجام داده باشی که توی این مرحله بتونی بری سراغ سئو خارجی! بله همه چیز که قرار نیست داخل سایت اتفاق بیفته بعضی چیزا هستن که بیرون سایت انجام می شن و به طور مستقیم روی سئو سایت شما تاثیر میذارن. مثل چی؟ مثل بک لینک، ریپورتاژ، سوشال سیگنال ها و … که تاثیرشون هم کم نیست و خیلی وقت ها سایت رو یه تکون اساسی میدن و خوشکل توی نتایج صفحه اول گوگل نشون میدن. پس سئو خارجی رو هم دست کم نگیرید.
غول مرحله آخر یادگیری سئو
این مرحله را می توان جزو اولین مراحل یادگیری سئو هم عنوان کرد. اما به نظر من باید بعد از یادگیری کامل سئو پروپوزال نوشتن رو یاد بگیرید. درسته که برای شروع به کار سئو باید اول از همه پروپوزال تون رو آماده کنید و برای کارفرما ارسال کنید. اما خوب تا وقتی که سئو رو کامل بلد نباشید که نمی تونید یه پروپوزال خوب بنویسید. پس به نظر من غول مرحله آخر سئو همون نوشتن پروپوزال خوب و ارائه به کارفرماست.
قطعا موارد دیگه ای هم توی یادگیری سئو تاثیر داره و نمی خوام بگم تاثیر اون ها کم هست. مثل آشنایی به زبان انگلیسی که خیلی می تونه بهتون کمک کنه اما نظر شخصی من اینه که اگه بتونید شاخ این هفت تا غول رو توی یادگیری سئو بشکنید دیگه بقیه چیزها براتون خیلی راحته. دوست دارم نظرتون و پیشنهادتون رو در مورد مقاله ای که وقت گذاشتید و تا آخرش خونیدید بدونم. ممنون میشم توی نظرات باهام به اشتراک بذارید.